حذف کروات مجسمه شریعتی در دانشگاه فرهنگیان ساری
سایت عصر ایران عکسی را منتشر کرده که نشان دهندهی حذف کراوات مجسمهی دکتر علی شریعتی در دانشگاه فرهنگیان ساری است.
سایت عصر ایران عکسی را منتشر کرده که نشان دهندهی حذف کراوات مجسمهی دکتر علی شریعتی در دانشگاه فرهنگیان ساری است.
دوران ریاست دکتر جلال متینی برای علی با یک سلسله تنشها همراه بود که در اصل ریشه در غرض ورزیها و کارشکنیهای مسئولان دانشکده و نیز بوروکراسی حاکم بر نظام آموزشی داشت که علی به شدت از آن بیزار بود . دکتر متینی هنوز پس از 23 سال که از شهادت علی می گذرد ، …
ظرافت و پیچیدگی کار شریعتی در طرح مسائل برای دانشجویان و مردم به گونه ای بود که حتی کارشناسان و تحلیل گران حرفه ای ساواک در شناخت ماهیت شریعتی و عملکرد او اظهار عجز می کردند : (( … روح دکتر شریعتی از روح هایی نیست که بتوان به سادگی به آن نفوذ کرد و …
علی همانند بسیاری از افراد آزاداندیش به خاطر نوآفرینی در عرصه فکر و اندیشه ، آماج انتقادات ، اعترضات ، تهمتها و دشنامهای این و آن قرار گرفت . بجز نظام حکومتی وقت که به شکلهای مختلف برای او دردسر درست می کرد ، روحانیت سنتی و به ویژه بخشهای بی سواد و قشری آن …
علی رهنما واکنش روحانیت را در قبال علی و آرای وی به سه مرحله تقسیم کرده است1 . نخستین مرحله ی حمله به شریعتی به شکل یک ارکستر هماهنگ آغاز شد که اساسا توسط گروهی از وعاظ عوام پسند و آتشین مزاج موسوم به (( ده نفر از مخالفان شریعتی )) که در سطوح پایین …
انتقادات گروه ولایتی را می توان حول دو محور اصلی دسته بندی کرد : 1) انتقاد بر شریعتی و افکار او 2) انتقاد بر موسسه حسینیه ارشاد و روابط حاکم بر آن . گروه ولایتی شریعتی را یک فکلی خودخواه تحصیل کرده غرب تلقی می کرد . فی المثل محمد علی انصاری قمی با اشاره …