انتقاد

نظر دکتر متینی درباره شریعتی

دوران ریاست دکتر جلال متینی برای علی با یک سلسله تنشها همراه بود که در اصل ریشه در غرض ورزیها و کارشکنیهای مسئولان دانشکده و نیز بوروکراسی حاکم بر نظام آموزشی داشت که علی به شدت از آن بیزار بود . دکتر متینی هنوز پس از 23 سال که از شهادت علی می گذرد ، …

نظر دکتر متینی درباره شریعتی ادامه »

ناتوانی ساواک در شناسایی مشی شریعتی

ظرافت و پیچیدگی کار شریعتی در طرح مسائل برای دانشجویان و مردم به گونه ای بود که حتی کارشناسان و تحلیل گران حرفه ای ساواک در شناخت ماهیت شریعتی و عملکرد او اظهار عجز می کردند : (( … روح دکتر شریعتی از روح هایی نیست که بتوان به سادگی به آن نفوذ کرد و …

ناتوانی ساواک در شناسایی مشی شریعتی ادامه »

شریعتی و مخالفان او

علی همانند بسیاری از افراد آزاداندیش به خاطر نوآفرینی در عرصه فکر و اندیشه ، آماج انتقادات ، اعترضات ، تهمتها و دشنامهای این و آن قرار گرفت . بجز نظام حکومتی وقت که به شکلهای مختلف برای او دردسر درست می کرد ، روحانیت سنتی و به ویژه بخشهای بی سواد و قشری آن …

شریعتی و مخالفان او ادامه »

مخالفت روحانیت با شریعتی در سه مرحله

علی رهنما واکنش روحانیت را در قبال علی و آرای وی به سه مرحله تقسیم کرده است1 . نخستین مرحله ی حمله به شریعتی به شکل یک ارکستر هماهنگ آغاز شد که اساسا توسط گروهی از وعاظ عوام پسند و آتشین مزاج موسوم به (( ده نفر از مخالفان شریعتی )) که در سطوح پایین …

مخالفت روحانیت با شریعتی در سه مرحله ادامه »

انتقادات گروه (( ولایتی )) بر شریعتی

انتقادات گروه ولایتی را می توان حول دو محور اصلی دسته بندی کرد : 1) انتقاد بر شریعتی و افکار او 2) انتقاد بر موسسه حسینیه ارشاد و روابط حاکم بر آن . گروه ولایتی شریعتی را یک فکلی خودخواه تحصیل کرده غرب تلقی می کرد . فی المثل محمد علی انصاری قمی با اشاره …

انتقادات گروه (( ولایتی )) بر شریعتی ادامه »