خانواده شریعتی

پوران شریعت رضوی

بیوگرافی پوران شریعت رضوی

پوران شریعت رضوی که نام اصلی او بی بی فاطمه است، نویسنده‌ی معاصر فارسی است که در سال 1313 دیده به جهان گشود ( در گذشت 26 بهمن 97 ). او که دکترای ادبیات خود را از دانشگاه سوربن دریافت کرده بود ، در سال 1337 با علی شریعتی ازدواج کرد .  موضوع تز او …

بیوگرافی پوران شریعت رضوی ادامه »

پوران شریعت رضوی

پوران شریعت رضوی، همسر علی شریعتی درگذشت

پوران شریعت رضوی، نویسنده و همسر علی شریعتی که پس از سکته مغزی روز گذشته در بیمارستان بستری شده بود، درگذشت. خانم رضوی از دانشگاه سوربن دکتری گرفته بود. او از شاگردان علی شریعتی بود در سال ۱۳۳۷ با او ازدواج کرده بود. خانم رضوی خواهر مهدی شریعت‌رضوی است، یکی از سه دانشجویی که در …

پوران شریعت رضوی، همسر علی شریعتی درگذشت ادامه »

شریعتی به روایت فرزندش احسان

«پیامک‌ها و اس‌ام‌اس‌ها از آن‌جا شروع شد که یک‌سری جملات در نقد وضعیت موجود توسط هواداران شریعتی نقل می‌شد. بعد موج دیگری آمد تا موج قبلی را خراب کند (گاه ممکن بود غیر عمدی هم باشد) که جملات سطحی و رمانتیک را منتشر می‌کردند که این سبک شریعتی شد. عده‌ای هم تمرین می‌کردند، به نام …

شریعتی به روایت فرزندش احسان ادامه »

سوسن شریعتی: شریعتی معلم مبارزه با سلطه بود

فرزند دکتر علی شریعتی گفت: شریعتی معلم مبارزه با سلطه بود چرا که به جایگاه انسانی بها می داد. به گزارش خبرنگار ایرنا ،در سی و هفتمین سالگرد درگذشت دکتر علی شریعتی، دوازدهمین نشست تفکر از نمای نزدیک با عنوان «شریعتی و روایتی از تجربه های زیسته» معصومه علی اکبری، نویسنده کتاب «قرائتی فلسفی از …

سوسن شریعتی: شریعتی معلم مبارزه با سلطه بود ادامه »

بار دیگر با برگزاری مراسم بزرگداشت دکتر علی شریعتی مخالفت شد

خانواده دکتر شریعتی با صدور اطلاعیه‌ای تاکید کرده اند با برگزاری این مراسم مخالفت شده‌است. متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است: برگزاری مراسم سالگرد شهادت این روشنفکر برجسته جهان اسلام٬ همواره با حساسیتهایی روبرو بوده است. علیرغم اینکه آموزه‌های شریعتی در پیروزی انقلاب تأثیر غیرقابل انکاری داشت؛ اما پس از پیروزی انقلاب و …

بار دیگر با برگزاری مراسم بزرگداشت دکتر علی شریعتی مخالفت شد ادامه »

شریعتی آغازگرِ بیداری

شریعتی هنوز در بسیاری از ابعاد یک روشنفکر یا متفکرِ مشهور اما «ناشناخته» مانده است که «نیاندیشیده‌مانده»های او بیش از نظریاتِ تاکنون رواج‌یافته و تصاویرِ رایج از او، نیازمندِ بررسی اند. بخشی از این مهجور ماندنِ سیمایِ چندبُعدیِ شریعتی در سه سپهرِ «کویریات (خودآگاهی)، اسلامیات (خداآگاهی) و اجتماعیات (خلق‌آگاهی)»، به در حاشیه قرار گرفتنِ پویندگان …

شریعتی آغازگرِ بیداری ادامه »